De Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (www.stichting-ggto.nl) is een garantiefonds voor zelfstandige touroperators. Deze touroperators werken via de 'direct-selling' methode, zijn gevestigd in Nederland en richten zich vooral op de Nederlandse markt.

 

De Stichting GGTO biedt garantie aan consumenten die een reis boeken bij een van de aangesloten touroperators. Dit houdt in dat de consument het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt. Meer gedetailleerde informatie kunt u vinden op de site van het GGTO.

 

Bukovina Natuurreizen is aangesloten bij het GGTO. Hierdoor kunnen onze cliënten gebruik maken van de garanties die het fonds biedt.

(concept-tekst, de aanvraag voor het GGTO is in behandeling) 

 

Bij aanmelding ontvangt elke deelnemer een factuur. Indien de factuurdatum eerder ligt dan 30 dagen voor de vertrekdatum wordt als aanbetaling 10% van het factuurbedrag voldaan. Het resterende factuurbedrag dient vervolgens uiterlijk twee weken voor de vertrekdatum te zijn voldaan.