Bukovina Natuurreizen organiseert reizen voor kleine groepen deelnemers. Meestal is de groepsgrootte niet meer dan acht personen. Er is altijd begeleiding van een ervaren en ter plaatse bekende gids. De keuze voor kleine groepen is gemaakt om verstoring van dieren en beschadiging van planten te voorkomen. Bovendien is het met een kleine groep beter mogelijk om te verblijven in de kleinere, vaak meer authentieke, familiehotels of pensions.

 

Heeft u plannen om, alleen of met een of een paar vrienden, een natuurreis te maken naar een van de landen uit het reisprogramma van Bukovina Natuurreizen? Door de samenwerking met organisaties in diverse landen, is het meestal mogelijk om u te helpen bij het samenstellen en/of uitvoeren van reis als individu of voor enkele personen. Neem hierover gerust contact met ons op, liefst per mail. Wij zullen dan nagaan wat we voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld, bij het samenstellen van het reisprogramma of het boeken van overnachtingen, vervoer of een gids.

 

Ook voor opleidingen op het gebied van biologie, natuurbeheer of –educatie en voor lokale organisaties van vogelaars of vrijwillige natuurbeheerders zijn wij beschikbaar. Wellicht kunnen wij een rol spelen bij de organisatie van een studiereis. Mail ons uw plannen of ideeën en wij zullen contact met u opnemen om e.e.a. verder uit te werken.